Klik hier om contact met ons op te nemen

Een helder vergoedingssysteem

LR biedt haar verkooppartners een reeks voordelen. Een vergoedingsconcept met een winstmarge en bonusbetalingen is daarbij alleen een voordeel voor LR Partners. Daarbij staat de erkenning van de prestatie altijd in het middelpunt. De verkoop van de producten en de opbouw van een eigen verkooporganisatie worden door LR beloond met bonus- en provisiebetalingen.

Autoconcept

LR biedt haar Partners, afhankelijk van de omzet van dat moment, auto’s voor vrij gebruik. Van de Fiat 500 via verschillende Mercedes modellen tot en met de Porsche. Een Fiat 500 in het LR design of een Mercedes Benz voor privégebruik, wie droomt daar nou niet van? Bij LR zijn deze dromen dagelijkse kost. Meer dan 5.000 LR auto’s rijden er alleen in Duitsland al op de weg. De tendens is sterk stijgend. Het LR autoconcept motiveert om nieuwe doelen aan te grijpen.

OpportuniteitJe kans op succes

Voordelen voor iedereen. Koop je liever je spullen voor inkoopprijs, ben je een geboren verkoper in directe sales of wil je met meer zakelijk een eigen team opbouwen en een volwaardig salaris.

De visie

De opportuniteit

Bussinesmodel

LR PARTNER, VOLG UW EIGEN CARRIÈRE PAD
TOP