Klik hier om contact met ons op te nemen

Je opportuniteit als partner

Er is een goede reden waarom LR geldt als één van de toonaangevende bedrijven in de Health & Beauty sector. LR is puur kwaliteit, en dat zie je. Honderdduizenden klanten zijn overtuigd en vertrouwen op de gecertificeerde, bewezen kwaliteit van het gevarieerde productaanbod dat LR zo uniek maakt. Ook jij kan jezelf verwennen door kennis te maken met onze producten.

Solide bijverdienste

Hou het LR Health & Beauty geheim niet voor jezelf, maar laat vrienden en kennissen meegenieten van de bewezen LR kwaliteit. Beide partijen doen op die manier een goede zaak: je klanten krijgen toegang tot hoogwaardige producten aan een eerlijke prijs en jij verzekert jezelf van een stevig extra inkomen. De LR opportuniteit gaat verder dan “enkel” de verkoop van topproducten. Je kan, indien gewenst, van je LR activiteit ook je hoofdberoep maken. Dat doe je door je eigen sales structuur op te bouwen die jou uiteindelijk een extra aantrekkelijk inkomen zal opleveren.

Erkenning bij succes

Het MLM marketing systeem is doelgericht maar eerlijk, eenvoudig en flexibel. Bij LR wordt prestatie bijzonder beloond. Succesvolle Partners worden onder andere uitgenodigd voor feestelijke gala’s of speciale reizen.

OpportuniteitJe kans op succes

Voordelen voor iedereen. Koop je liever je spullen voor inkoopprijs, ben je een geboren verkoper in directe sales of wil je met meer zakelijk een eigen team opbouwen en een volwaardig salaris.

De visie

De opportuniteit

Bussinesmodel

LR PARTNER, VOLG UW EIGEN CARRIÈRE PAD
TOP