Klik hier om contact met ons op te nemen

De visie, MLM Multi Level Marketing

Het Multi Level Marketing systeem van LR Health & Beauty biedt partners alle kansen om een extra inkomen te verdienen. Door directe verkoop worden producten verkocht door zelfstandige ondernemingspartners. Het verschil tussen inkoop en verkoop komt ten gunste van de zelfstandige verkoper. Directe verkoop betekend afname van de fabriek direct naar de consument. Geen groothandel, uitgebreide marketing campagnes of distributie, maar een korte weg van LR naar consument.

Wat is dan Multi Level Marketing, MLM

De kosten die bespaart zijn in marketing en distributie worden gebruikt om in de MLM structuur uit te keren zonder dat daarvoor de producten duurder moeten zijn. Door Multi Level marketing bouwt u aan uw eigen verkoopstructuur. Door andere te enthousiasmeren en in te schrijven vormt u een eigen team. De effort die daarvoor nodig is wordt beloond door een bonus. U verdient daarmee een aantrekkelijk extra inkomen. Sommige mensen bouwen eigen verkoopstructuren die zorgen dat ze zich volledig zelfstandig maken. Multi Level Marketing ook wel MLM marketing genoemd is een bekend netwerk marketing systeem waarin je je eigen kansen kunt pakken en benutten. Een echt eerlijk systeem! Er zijn meerdere redenen waarom mensen kiezen te werken als partner van LR Health & Beauty Systems. De allerbelangrijkste is wel dat het laagdrempelig is, nergens aan vast zit en zelf bepaald of en hoeveel tijd je erin steekt. Met een wekelijkse inzet van 10 uur kunt je dankzij dit systeem al een aantrekkelijk extra inkomen opbouwen. Op je weg naar succes ken je als LR Partner bijna geen grenzen. Een extra inkomen of een carrière. De tijd die jij erin steekt bepaal jezelf en zo beslis je zelf over je succes. Je werkt, of investeert je tijd wanneer het jou het beste uitkomt en je verdienste wordt groter naarmate je meer tijd investeert. Je beheert je eigen agenda en er zijn van LR uit geen verplichtingen naar activiteit en omzet toe.

OpportuniteitJe kans op succes

Voordelen voor iedereen. Koop je liever je spullen voor inkoopprijs, ben je een geboren verkoper in directe sales of wil je met meer zakelijk een eigen team opbouwen en een volwaardig salaris.

De visie

De opportuniteit

Bussinesmodel

LR PARTNER, VOLG UW EIGEN CARRIÈRE PAD
TOP