ALOE VERA VERWERKING

ZORGVULDIG GESELECTEERD

KLIK HIER OM ONZE PRODUCTEN TE BEKIJKEN

Aloe Vera verwerking

Elke stap in het groeiproces wordt verzorgt door toegewijde experts. Vanaf de kwekerij, waar de jonge scheuten worden geplant en verzorgt, tot de uitgestrekte velden met volwassen aloë vera planten, die handmatig worden geoogst en handmatige aloë vera verwerking. Meestal worden geen pesticiden gebruikt die zijn niet nodig de plant heeft zijn eigen afweer tegen ziektes, uitdroging en insecten ontwikkeld. Alleen de volwassen aloë vera planten, met de maximale hoeveelheid effectieve gel, worden voor de productie geselecteerd.

Aloe Vera verwerking binnen enkele uren na de oogst

De aloë vera bladeren worden binnen enkele uren verwerkt na de oogst. De bladeren worden twee maal gewassen en gespoeld voordat ze zorgvuldig worden gefileerd. Enkele minuten na het fileren wordt het vruchtvlees van het blad (pulp) volgens de gepatenteerde methode gestabiliseerd, die alle 75 verschillende voedingsstoffen die op natuurlijke wijze in de plant voorkomen, conserveert. Gedurende het hele stabilisatieproces wordt de pulp uiterst zorgvuldig behandeld en verwerkt tot pure gestabiliseerde aloë vera gel, die de basis vormt voor alle aloë vera producten.

KWALITEITSBELOFTE

Elk geproduceerd product wordt een aantal keer getest voor, tijdens en na het productieproces voor het vrijgegeven wordt uit de quarantaine door de kwaliteitscontrole. De gebruiksklare producten zijn verzegeld teneinde ze te beschermen tegen besmetting en om de duurzaamheid te garanderen.

Zorgvuldige verwerking tot pure gestabiliseerde aloë vera gel
TOP