Klik hier om contact met ons op te nemen

Zoekt u een bijverdienste? Lees hier wat wij kunnen betekenen.

Bedankt voor je bezoek aan onze website, LR team Leeggangers-de Jong. Graag willen we je voorstellen en informeren over de mogelijkheden met LR Health & Beauty. LR is een Duits bedrijf dat al 30 jaar succesvol is in de Health & Beauty branch. Het Multi Level Marketing systeem, afgekort MLM, biedt partners de kans om zelfstandig een volwaardig salaris op te bouwen of een centje bij te verdienen. LR producten staan voor absolute topkwaliteit en aantrekkelijke prijzen. LR heeft een zeer uitgebreid gamma aan producten. Zo heb je veel aan je klanten te bieden en is er voor ieder wat wils. Zelf kan je uiteraard ook beslissen om je op één categorie van producten toe te leggen. Vele producten zijn voorzien van kwaliteitskeurmerken van het SGS Fresenius instituut, het IASC en/of Dermatest. Wil jij ook genieten van de LR voordelen? Uitzonderlijke producten aan erg aantrekkelijke prijzen – meer moet dat toch niet zijn? Onze unieke Aloë Vera producten in het bijzonder vervullen alle mogelijke wensen. Neem gewoon contact op. We geven je graag alle informatie en horen graag van je!

Mijn MLM carrière pad bij LR Health & Beauty

Enthousiasme en doorzetting vermogen staan centraal om succesvol te zijn in de MLM business. Deze competenties zijn natuurlijk belangrijk, maar met de omgeving die je geboden wordt, worden deze competenties ook ontwikkeld. Het werken met je sponsor en te team aan doelen, elkaar stimuleren en het vieren van successen zijn daar voorbeelden van. Mijn start bij LR was niet direct de MLM business maar het opdoen van ervaring met de producten. Nadat het enthousiasme in de producten groeide, werd ik zo gedreven dat ik dit met andere wilden delen. Dit groeide in de ontwikkeling naar een eigen team waar ik heel trots op ben.

carriere pad en doelen LR

De visie, MLM Multi Level Marketing

Het Multi Level Marketing systeem van LR Health & Beauty biedt partners alle kansen om een extra inkomen te verdienen. Door directe verkoop worden producten verkocht door zelfstandige ondernemingspartners.

De opportuniteit - kansen op succes

Er is een goede reden waarom LR geldt als één van de toonaangevende bedrijven in de Health & Beauty sector. LR is puur kwaliteit, en dat zie je.

Businessmodel - eerlijk en flexibel

LR biedt haar verkooppartners een reeks voordelen. Een vergoedingsconcept met een winstmarge en bonusbetalingen is daarbij alleen een voordeel voor LR Partners. Daarbij staat de erkenning van de prestatie altijd in het middelpunt
Health - Voedingssupplementen

Al meer dan 10 jaar ontwikkelen we voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit om uw welzijn te ondersteunen. Onze specialiteit? Aloe Vera! Onze Aloe Vera producten vormen het hart van ons “Health” assortiment. Zo is de Aloe Vera Drinking Gel met honingsmaak niet alleen het allereerste Aloe Vera product van LR, maar meteen ook het meest succesvolle LR product allertijden.

Beauty - Top producten

Door de inzet van moderne technologieën en inhoudelijke stoffen zet LR sinds jaren maatstaven in de gezichts- en lichaamsverzorging. Ontdek onze bestsellers: functionele huidverzorging met Microsilver, anti-aging oplossingen met een bewezen effect, gecertificeerde Aloë Vera producten, haarverzorging in kapperskwaliteit en eersteklas decoratieve cosmetica.

Parfum - Samenwerken met sterren

LR heeft zich wereldwijd gevestigd als competente partner in het ontwerpen van parfums. Talrijke internationale sterren vertrouwen LR, als het gaat om de creatie van hun heel persoonlijke parfums. Hetzij Bruce Willis of Marcus Schenkenberg – ze behoren net zo tot de illustere Starbox-familie als Heidi Klum en Ralf Moeller.
Margot Leeggangers-de JongTeamleider
Een passie voor schoonheid en gezondheid. Met veel enthousiasme vertel ik over de producten van LR Health & Beauty waar ik sinds 2013 mee werk. Door het werken met de producten ben ik enthousiast geworden. Inmiddels heb ik een enthousiast team waar ik met veel plezier samen werk aan het succes. Met de kwaliteitsproducten van LR achter je is dit eenvoudig.
Marco LeeggangersPartner
Als man achter Margot ben ik ingestapt in haar team. Het enthousiasme zorgt ervoor dat je zelf erg gedreven wordt om van LR een succes te maken. Je hebt zelf in de hand hoeveel tijd je besteed en wanneer je deze tijd besteed. Vandaar dat ik dit eenvoudig kan combineren met mijn drukke baan. Eigenlijk voelt LR dan als ontspanning.
Hans van GestelBrons Organisatie leider
Ik ben trots op dit team. Toen ik drie jaar geleden Margot heb aangesproken was ze al snel onder de indruk van de producten van LR. Daarna is ze de producten met veel succes gaan promoten en heeft ze een super enthousiast team opgebouwd. Ik denk dat enthousiasme het beste kernwoord is voor dit team.
LR PARTNER, VOLG UW EIGEN CARRIÈRE PAD
TOP